Chingu"s"

Tuesday, 15 March 2011

Segmen Blog Negeri by Ben Ashaari





Assalamualaikum...shhhhh...silent please!!!!beri tumpuan kerana ini adalah hari terakhirnya..huhu..awat la wawa tibe2 serius neh???ohoo..xlain x bukan ada 1 berita nak kongsi n i want to join it...serius babe :D look at banner nih :)


oo yeahhh..dh nengok banner tuh??ok..here we g00000... :)


mY Background

ok...juz call me wawa..anak sulong dr 8 adik-beradik..suke memasak..(ahaaa...tbe2 nyorok belakang mak..ekeke)..lahir di akhir tahun 80-an..dekat2 90-an gtu :P...lahir di Selangor..sekolah di Negeri Sembilan dan tinggal di Kl je..sangat obses dengan benda warna HIJAU dan bende bernama DORAEMON.. :P ok itu sahaje yerr :)


my ProFessi0n

sekarang wawa adalah student sepnuh masa di UM dalam bidang syariah and law..insya-Allah nak jadi lawyer satu ari nanti..pray 4 me ya :)


bLog FaV0uritE

oh ye..wawa sangat suka blog yg ringan2 n santai..contohnya blog sepet88 ..
ini blog wajib saya tengok setiap hari sebab bagi saya dia seorang yg rendah diri..suke2 :D

lepas tu wawa suka jenguk blog kwn wawa ni Athira Hani :) cool bebeh :D hehe

Blog Yg saya TAK suka masuk

blog yang suka menghentam orang lain..sorry..saya anti-kutukan2 ini yer..bg wawa blog adalah laman peribadi so pandai2 manage..betol x??kan masing2 dh besar panjang :) kalo kita baik dengan org.org akan baik dengan kita.. :)

Impian terhadap BLoG

wawa harap blog ni kekal berentri smpi ke anak cucu esok..hahaha..best ape berblogging nih..sambil2 tu dapat kawan..share2 info n cerite sana sini..klo blogwalking je 1 ari pon x abis..i love world blogging :) kalo nk femes amos itu tidak la sebab sy ni manusia biasa2 sajork..just have fun :)


ok..that's all bende yg wawa dapat share hari ni..thanks Bro Ben Ashaari sebab wat segmen ini..hari ini wawa baru tergerak nak join segmen ni..b4 ni asyik melepas je..anyway,u are cool blogger bro!!!tQ very much.. :) so kepada sape2 yg sempat bace entri ni n belum join meh la join sekali yer...tarikh tutup tengah malam ni je 15/3/2011..ok tata..wassalam :)





15 comments:

Nour Akmal said...

ramai juga org sel ni..
sama la kite..=)
salam kenal..
moga impian tu tercapai..=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Dda Ly said...

insyaAllah kejar cita² jadi lawyer yee..:)

meh ke rumah..
~saye anak selangor!!~
keep in touch ye..♥♥♥

pRiNCe said...

prince blogger kuala lumpur..
datang dari segmen abg ben..
maap la ye...prince ni newbiee lagi...:)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

nadiemsharmz said...

salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Nadhirah-chan said...

saya tadi ingat nak join tapi sebab lambat sangat nampak , rasa malas lak sal ramai org join huhu .

p/s : sama la kite suka doremon ekekeke :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

Chekgu Azrine said...

salam kenal dari blog BA

mai la singgah sini erk

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...
berjiran rupanye...

khairiyah said...

salam kenal dari rakan senegeri..hee..bile free leh lepak2..da follow..jom singgah sini...(^__^)

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

creamyfiodesi said...

hoho.terharu2! lol!
eh ape kaitan banner ni ngan pengnalan diri?
oo syarat nk masuk geng blogger ben ashaari tu eh? :D

aku cam penah dgr nama ben ashaari ni, tp lupe. sape eh?

Diari-Selebriti-Mama said...

slmt bknalan.
singgah dari segmen BA.
n terus follow kamu wawa^^

aik?siap main nyorok belakang mak ni..betul ke suke masak mak?haha

jemput baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Selangor!!...Hi...ngee

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

wawa azam said...

salam semua..tq ats singgah ke mari..wawa pule jenguk anda semua yerr..bersama memeriahkan dunia blogger :)