Chingu"s"

Monday, 18 January 2016

Realiti Hidup

Assalamualaikum..

Dah masuk pertengahan bulan Januari dah..Apa aku nak cakap lagi? Realiti hidup tak sama la macam dalam cerita-cerita yang kita baca..Kadang2 fikir benda-benda tak tersangka jadi doa pula..Yelah.dah kita meminta ye tak..Allah Maha Adil..Aku yang nak sangat last2 dapat..Tapi tak semua camtu..de benda yang aku nak tak dimakbulkan lagi..Sampai kadang sebab orang lain kita kena korbankan sikit..oh tak sikit..banyak kadang..tapi redha..cuma aku minta 1 je..mudah-mudahan dipermudah segala urusan..insyaAllah..

Wassalam..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)