Chingu"s"

Saturday, 26 June 2010

Maafkan Saya


Assalamualaikum..salam buat semua...ermm pe yang wawa nak coretkan hari ni adalah tulus dari hati kecil ini..Saba hari air mata mengalir..Huhu..Tak tau lah macam mana wawa nak ungkapkan kat sini..Memang betul kadang-kadang kita akan rasa kekosongan..Please air mata..Stop crying..Ya Allah apa wawa nak buat ni..Hanya Allah yang tahu apa yang terpendam di dasar hati ini...Tak terungkap dengan kata-kata..Hanya kepada Allah je tempat wawa nak mengadu..Rasa macam nak pergi jauh dari sini..Tapi karang parents tertanya-tanya..I'm really upset..Kadang-kadang ada masa kita happy ada masa kita sedih..Hurmm..Rasa macam nak delete facebook,millatfacebook,blog ni juga,twitter and ym also my phone number..arghhh including the rest lah..Tapi bila fikir balik apa yang wawa dapat kalau wawa offkan semua ni.Di kesempatan ini wawa sebagai empunya diri ingin meminta maaf kepada semua yang mengenali diri wawa ini secara langsung atau tidak..Maafkan wawa ya jika wawa ada buat kesalahan sama ada sedar atau tidak..I need time to being myself again..Doakan yang terbaik untuk wawa ok..Wawa rindu n syang sangat2 kat semua orang...Pe pon..sambutlah salam kemaafan dari wawa :)

1 comment:

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors